In Customer Experience

El Branding és un element recent en el despatx però en el qual confiem per a fer un salt en la innovació i la competitivitat. Amb ell transmetem sensacions i emocions que parlen dels valors i la filosofia de la nostra forma de treball alhora que ens permet acostar-nos d’una forma diferent al client, i gràcies al qual ens permet identificar-nos i distingir-nos.

El disseny de la identitat de CIM es va iniciar amb un procés de recerca per a desenvolupar els estils, colors, tipografies i formes que constitueixen de manera única, coherent i atractiva la identitat corporativa de la marca i de tots els projectes.

Una vegada definida la identitat es dissenyen diverses versions que s’adaptin als diferents suports de cada projecte, com poden ser la web, les revistes, xarxes socials, emails, documents administratius, etc. D’aquesta forma es construeix una imatge amb força i atractiu, que ajuda a guanyar visibilitat i facilita la comunicació amb el client.

La identitat de CIM aquesta composta per:

 

Naming

El Naming és un pas fonamental, ja que triar un bon nom posiciona a la marca entre la competència i fa que sigui més fàcil per als clients identificar i triar els productes i serveis.

Ens identifiquem pel nom de CIM Tax & Legal. En català CIM significa cim, concepte que representa les intencions i valors del despatx: créixer i arribar pel cap alt alt. La segona part “ Tax & Legal” defineix que serveis s’ofereixen i atorga un estatus internacional.

 

Logo

El logo, format per text i símbol, és la signatura del despatx. En ell apareix una balança sintètica que connota justícia, la intenció de la qual és reforçar la imatge de despatx d’advocats.

Gràfica

En la identitat del despatx hem volgut allunyar-nos d’aquesta imatge clàssica relacionada amb els abundants i complexos textos legals d’advocats.

Per això, CIM aposta per una imatge neta, clara i molt visual, formada pels colors blau i groc. Ens associem a aquests colors per l’estabilitat, confiança i seguretat del blau. I l’energia i passió del groc.

Per a distingir cada departament, se’ls associen diferents materials i formes segons els valors dels serveis oferts.

Aquestes són els nostres senyals d’identitat que conformen els nostres valors, al servei d’un projecte on les persones, clients i professionals, són l’actiu més important.

 

Ana Cervero
Disseny gràfic. marketing i desenvolupament de negoci.
Departament Customer Experience

Recent Posts

Leave a Comment

Contacte

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us contestarem, tan aviat com sigui possible.