Litigation
Departament contenciós: Tax, Mercantil i Civil

Advocats per a la protecció i defensa dels teus drets

Rafael Giménez

Departament de Contenciós

rgimenez@cimtaxlegal.com
+34 934 816 980

 rgimenez@cimtaxlegal.com

Què fem?

Aportem solucions quan es produeixen situacions de conflictivitat, en la tramitació dels procediments per la via precontenciosa, arbitral o contenciosa. Som especialistes en matèria mercantil i fiscal, i per tant disposem dels millors professionals per protegir i defensar els drets dels nostres clients.

  
He llegit i accepto la política de privacitat

Per què CIM?

Perquè som advocats especialitzats en l’àmbit de l’empresa, podem defensar millor els teus drets davant els tribunals.

Perquè els nostres especialistes en contenciosos judicials actuen conjuntament amb els professionals que han elaborat i han fet el seguiment de la planificació.

Perquè el nostre coneixement sobre el negoci dels nostres clients ens permet defensar-los de la manera més eficaç en els seus drets.

Perquè ens fem responsables de la viabilitat dels nostres assessoraments i informem als nostres clients dels riscos que planteja l’operació que vol realitzar, i en el cas que esdevingui una qüestió contenciosa, ho defensem davant els tribunals.

Perquè som àgils i eficaços en la recuperació dels impagats dels nostres clients.

Perquè busquem fòrmules alternatives per superar la lentitud de la justícia.

Àmbit precontenciós

Amb caràcter previ a la interposició d’accions judicials assessorem als nostres clients en la viabilitat de les seves reclamacions, mitjançant l’emissió d’informes i opinions legals sobre qüestions de matèria civil, mercantil i fiscal potencialment litigioses, així com la realització d’anàlisis preventives per identificar i evitar possibles riscos jurídics.

Contenciós

Representem als nostres clients en procediments judicials en l’àmbit civil, conflictes societaris i responsabilitat d’administradors, execucions, contractes civils i mercantils, fusions i adquisicions, dret de la competència, així com en processos familiars i sucessoris.

Contenciós Tributari

En cas de desavinença amb el criteri de l’administració tributària en procediments d’inspecció, liquidació, comprovació de valors o procediments sancionadors, endeguem el corresponent contenciós administratiu i l’estratègia processal adient en les demandes i reclamacions contra l’Administració.

Concursal

Tenim àmplia experiència en la gestió de situacions de dificultat empresarial, ja sigui en fase preconcursal o en procediments de cessació de pagaments o fallida. Oferim els nostres serveis en la renegociació dels passius i en la confecció de plans de viabilitat empresarial.

DEPARTAMENTS DE SUPORT

Tax

Corporate

Advisory

Tax

Corporate

Advisory

Wealth management

Private Law

Wealth management

Private Law

ACTUALITAT

Contacte

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us contestarem, tan aviat com sigui possible.