In Customer Experience

La principal directriu de la nostra activitat consisteix a situar al client en el centre de totes les nostres activitats i per a això posem tota la nostra obstinació per a aconseguir una relació fluida i que aporti valor. La tecnologia és sens dubte la nostra millor aliada a aquest propòsit, juntament amb la voluntat de proximitat i servei dels nostres professionals.

A partir de la tecnologia que ens ofereix Microsoft Office 365, hem elaborat un ecosistema complet per a la relació amb els nostres clients, que denominem MyCIM. Aquesta eina ens permet una relació absolutament transparent amb els nostres clients, perquè en qualsevol moment, des de qualsevol lloc i amb qualsevol dispositiu, sense necessitat de cap programa específic i únicament amb una connexió d’Internet, els nostres clients poden conèixer el progrés dels seus projectes, descarregar-se o consultar informació sobre l’estat i evolució de la seva empresa o patrimoni.

Per a nosaltres el més important de MyCIM és que ens permet escoltar als nostres clients, rebre les seves peticions, consultes i encàrrecs, en una relació plenament bidireccional que integra diferents canals:

  • Veu mitjançant Skype.
  • Text mitjançant xat o correu electrònic.
  • Documental mitjançant l’intercanvi de fitxers en el núvol.
  • Compartir fitxers en temps real.
  • Bústia de recepció de documentació.
  • Disposar d’una agenda de venciment legals i fiscals, o de cites amb nosaltres plenament integrada amb agenda pròpia.

Planificar i fer seguiment dels projectes.

La tecnologia que utilitzem ens permet personalitzar l’aplicació perquè respongui a les necessitats específiques dels nostres clients, amb la finalitat d’obtenir la major qualitat possible dels nostres serveis i estalviar costos.

Tot això interconnectat en una mateixa aplicació amb un funcionament molt intuïtiu, i amb la màxima seguretat que ofereix Microsoft com la primera empresa tecnològica del món en l’àmbit informàtic. Mai abans havia estat tan fàcil conèixer l’estat de la teva comptabilitat, liquidar els teus impostos o la situació de les teves nòmines.

MyCIM estableix un entorn plenament digitalitzat de la gestió, simplifica processos, millora la productivitat i l’eficiència de processos, maximitza l’atenció personalitzada, alhora que aporta valor en la gestió de la informació, en la mesura que poden consultar la comptabilitat, liquidar impostos o conèixer l’estat de les nòmines dels empleats, en qualsevol moment.

Envia’ns un correu a cim@cimtaxlegal.com, explica’ns les teves activitats i les teves preferències, i et farem arribar gratuïtament un accés a la teva aplicació personalitzada.

 

Ana Cervero
Dissenyadora gràfica

Comunicació, marketing
i desenvolupament  del negoci.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacte

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us contestarem, tan aviat com sigui possible.