In Uncategorized @ca

Com avancem en l’article anterior del mes de gener febrer, en CIM estructurem el nostre projecte professional en tres pilars: Projecte, Persona i Innovació.

En aquest article ens centrarem en un d’aquests tres pilars:, les persones.

Des de CIM entenem que els nostres clients han de situar-se en el centre de l’organització; amb la finalitat de desenvolupar una estratègia que alineï els nostres serveis amb les necessitats dels nostres clients, d’acord amb el que s’ha vingut denominant.

Customer Centricity.

Customer centricity suposa una estratègia l’objectiu primordial de la qual és alinear la conceptualització i el desenvolupament dels nostres serveis, amb les necessitats i desitjos dels nostres clients. La nostra obstinació és posar al client en el centre de les decisions, necessitem conocerleos bé, fet que, implica escoltar i entendre els seus desitjos i necessitats reals, tant presents com futures. Només entenent les seves necessitats serem capaces d’aportar valor a les seves demandes.

Busquem la implicació de totes les persones de la nostra organització, alhora que agilitem en de treball mitjançant la seva automatització, de forma fàcil per a obtenir la informació necessària i aconseguir que el servei sigui únic i personalitzat.

Posem tots els nostres esforços, des de la innovació, per a millorar i anticipar-nos amb precisió a donar solucions als problemes, necessitats, dubtes i inquietuds que puguin ser ocasionades en cada procés.
La nostra missió és apostar per una gestió vinculada amb el client en un pla individualitzat, que ens permeti personalitzar cada operació i labor que realitzem, basada en entendre la visió del nostre client des d’un prisma objectiu.

L’equip de CIM evolucionem amb el desenvolupament del nostre treball, abandonant un plantejament obsolet en el qual el client havia d’aprendre a relacionar-se amb el servei, en pro d’una nova concepció en la qual el servei, a través de l’estratègia, el lideratge i el disseny de l’experiència, és creat perquè el client pugui interrelacionar-se amb ell de manera eficient i còmoda.

La comunicació amb els nostres clients es desenvolupen a través d’un treball en cercle, basat interacció més pròxima, amb el compromís de tots els membres de l’equip, que alhora incorporen les noves tecnologies que permeten guanyar eficàcia, i que desenvolupem mitjançant MyCim, eina de relació amb els nostres clients que incorpora nombrosos recursos, solucions i serveis per a aconseguir que el client sigui el nostre eix central de la nostra activitat, és a dir, el nostre actiu de major valor.

 

 

 

Alba Gascón
Gestió de producte
Departament de Customer experience

 

 

 

 

 

Nova incorporació


Ens alegra presentar-vos la nova incorporació a l’equip de CIM, Emma.

Emma és llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, Màster Executive en Assessoria i Gestió Tributària (AGT) a ESADE, AdvancedCertificatein Cross-border estates a STEP (TheSociety ofTrust and Estigues Practitioners) i Curs de Dret de Successions de l’el Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Té una trajectòria professional consolidada de més de 12 anys d’experiència a una signatura de primer nivell. És especialista en l’àmbit de l’assessorament i planificació fiscal d’empreses i persones físiques, tant residents com no residents, té una dilatada experiència amb grups familiars i de la transmissió generacional del patrimoni mobiliari i immobiliari.

Ponent habitual de conferències a banca privada i altres entitats.

Advocada en exercici col·legiat a l’Il·lustre Col·legi de la Abogacia de Barcelona, membre de STEP, membre de l’Associació Catalana d’Especialistes de Dret Successions i membre de l’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals (AEDAF).

Recent Posts

Leave a Comment

Contacte

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us contestarem, tan aviat com sigui possible.