CIM constitueix l’anhel de acompanyar-vos en el desenvolupament dels vostres reptes, el que resumim en el nostre lema: Driving Projects, amb l’objectiu d’aportar valor afegit i reforçar la vostra competitivitat, i amb aquest objectiu hem configurat un equip muldisciplinar per poder oferir el millor servei integral.

 

Renovem i fusionem dos projectes que des de fa molts anys hem liderat assessorant a empreses i particulars a Barcelona i Andorra, mantenint el nostre senyal d’identitat: la proximitat i implicació en els projectes, amb una reconeguda especialització en l’assessorament i planificació fiscal, així com en la gestió integral de patrimonis.

A Andorra som Virtus Advocats. Una firma global per atendre a Andorra i a Barcelona aquelles empreses andorranes i espanyoles, cada vegada més, desenvolupen la seva activitat en ambdós països, sovint com un primer pas per a la internacionalització de la seva activitat, i que ens han demanat un coneixement exhaustiu d’ambdues regulacions, que asseguri la correcta planificació i gestió dels seus projectes empresarials.

Entenem que vivim en un entorn extremadament canviant, que lluny de suposar una amenaça, és una oportunitat, si bé els nous paradigmes a afrontar requereixen capacitat d’adaptació i disposar de les eines i els professionals adequats. Concebem el nostre assessorament professional en aquesta dimensió, per aportar valor en un entorn extremadament canviant que reforci els elements de competitivitat.

Hem incorporat en els nostres serveis les últimes eines tecnològiques per automatitzar processos i fer més àgil i segura la comunicació i gestió dels assumptes dels nostres clients, amb la proximitat i personalització de sempre, i alhora hem volgut oferir unes instal·lacions més còmodes per als nostres clients i els nostres equips. Ens trobaràs a la Plaça Francesc Macià nº 7, planta 13 a Barcelona, ​​i al Carrer Bonaventura Riberaygua 18, 1-1 a Andorra la Vella.

Ens agradaria poder compartir aquest projecte amb tu, i en aquest sentit et convidem a posar-te en contacte amb nosaltres, ja sigui per telèfon 934 816 980 o per correu cim@cimtaxlegal.com, per poder atendre les teves inquietuds.

Vols treballar amb nosaltres?

Si vols formar part del nostre equip pots enviar-nos el teu CV


Si és necessari, pots annexar documents per concretar millor la teva sol·licitud.
He llegit i accepto la política de privacitat

És necessari complimentar els camps assenyalats amb (*).

Contacte

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us contestarem, tan aviat com sigui possible.