Concebem l’assessorament com un viatge amb els nostres clients, amb els què compartim els seus reptes, il·lusions, anhels, dificultats i el que en cada moment demana el projecte. Ens impliquem en tot allò que ens demanen els nostres clients, amb un tracte molt directe i personalitzat. Els nostres clients tenen en tot moment accés a l’equip de professionals que gestionen al seu expedient, aprofitant les moltes possibilitats que ofereixen les noves tecnologies: Skype, Intranet, correu electrònic, o el telèfon mòbil de sempre.

 

Tens assessor fiscal?


L’assessorament i la planificació fiscals tenen una cabdal importància en la competitivitat de les empreses, per quan complint en tot moment amb les obligacions tributàries, és un instrument idoni per reduir la càrrega fiscal, el que requereix d’un adient servei professional en les diverses actuacions de les empreses.

El dret de l’empresa és igualment necessari per al correcte desenvolupament de les seves activitats, i conjuntament amb l’àmbit fiscal, permeten una assessorament integral amb la necessària complementarietat i coordinació de les diverses accions a implementar, per tal d’oferir el millor servei als nostres clients. En aquest apartat trobareu els serveis que en aquests àmbits oferim a les empreses.

Esperem poder presentar-te personalment els nostres serveis. Si tens algun dubte i ens vols fer una consulta, clica aquí.

Si vols que et fem una visita, envia’ns un correu a cim@cimtaxlegal.com

Tax

Una bona gestió fiscal és un element clau en la competitivitat de les empreses

Wealth
Management

Una visió integral en la planificació i gestió del patrimoni dels nostres clients

Corporate

La seguretat legal i fiscal en les operacions econòmiques és un element clau de competitivitat i aporta valor a les empreses

Advisory

Un assessorament complet ha d’incorporar les regles econòmiques, consubstancials a l’activitat legal i fiscal

Litigation

Advocats per a la protecció i defensa dels teus drets

Private Law

Ajudar a les persones és la tasca més important i gratificant d’un advocat, i ens agrada ajudar a les persones

Customer
Experience

Situem el client al centre de la nostra activitat professional

ACTUALITAT

Vols que en parlem?

Escriu-nos a cim@cimtaxlegal.com o dóna’ns les teves dades i et contactarem.

He llegit i accepto la política de privacitat

Contacte

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us contestarem, tan aviat com sigui possible.