Manel CasalAdvocat / Soci director i fundador de CIM Tax & Legal

 

 

Manel Casal

Advocat / Soci director i fundador de CIM Tax & Legal

+34 934 816 980  |  Ext: 302

mcasal@cimtaxlegal.com


Advocat, soci director i fundador de CIM Tax & Legal i Virtus Advocats.

És llicenciat en dret i diploma d’estudis avançats DEA per la UNED. Ha obtingut diverses titulacions: Màster Executive en Assessoria i Gestió Tributària (AGT) a ESADE, Curs de Fiscalitat Internacional a CEF, Màster en dret concursal per l’ICAB, Màster Executive MBA per l’Escola d’Administració d’Empreses, Postgrau de Pràctica jurídica de l’Empresa a la UOC, Curs de dret contractual europeu a la UOC i Curs de dret urbanístic a l’ICAB.

Té àmplia experiència en el dret de l’empresa i societari a Andorra i Espanya, assessorant a empreses en els sectors comercial, de distribució, immobiliari i la construcció. Ha desenvolupat igualment la seva activitat d’assessorament en institucions públiques. Assessor fiscal a Andorra i Espanya, ha desenvolupat la seva activitat especialment en les operacions de planificació fiscal internacional, així com en l’àmbit de la fiscalitat directa i indirecta. Té àmplia experiència en procediments concursals, tant en la vessant de l’administració concursal, com per compte de les empreses en processos de reestructuració. Ha desenvolupat igualment la seva activitat professional en afers contenciosos en l’àmbit civil, mercantil i fiscal, i ha participat igualment en plans de desenvolupament urbanístic.

Advocat en exercici al Principat d’Andorra (número 215) i Barcelona (número 40.820), és membre de l’Associació d’Assessors Tributaris i Fiscals d’Andorra (AATF) i Associació Espanyola d’Assessors Fiscals (AEDAF).

Contacte

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us contestarem, tan aviat com sigui possible.