In Customer Experience

La visibilitat de marca es posiciona com el gran objectiu dins de l’estratègia de màrqueting per part de les empreses que busquen major visibilitat davant milions d’usuaris i potencials clients.

Avui dia, la qual cosa realment interessa, és establir estratègies que et permetin millorar la visibilitat de marca, la qual està estretament lligada amb l’establiment de relacions que et permetin identificar qui és el teu client potencial i quines són les seves necessitats.

És evident que els usuaris en Internet necessiten informació, requereixen contingut que aporti valor, que sigui rellevant, oportú i interessant per a donar suport a les seves decisions de compra.

En això radica la importància de construir una bona estratègia de visibilitat de marca, que juntament amb la fidelització dels teus clients, són els dos aspectes més importants en els quals has d’enfocar els teus esforços de màrqueting.

Adquirir un nou client és més costós que retenir un ja existent, pel que portar-los de tornada una vegada i una altra és vital per a la rendibilitat a llarg termini del teu negoci.

Per això, l’estratègia de visibilitat de marca juga un paper molt important en l’activitat dels teus clients habituals. Una vegada que un client ha adquirit un producte i/o servei, l’ús de butlletins, promocions i enquestes de satisfacció et permeten mantenir un contacte permanent amb ells i així afirmar la seva fidelitat i lleialtat cap a la teva marca.

Crea contingut de valor és vital per a millorar la percepció que el teu mercat objectiu té respecte a la teva marca. Generar contingut qualificat et permetrà captar més trànsit qualificat que posteriorment pugui ser convertit en clients.

En el despatx volem mantenir informats als nostres clients al llarg dels diferents processos amb la major dedicació i diligència. La comunicació contínua és fonamental per a nosaltres, per això valorem el disseny en els elements que utilitzem per a arribar als clients: la web, la revista, MyCIM, xarxes socials, etc. D’aquesta forma fem al client participi en tot moment de les nostres activitats i progressos.

La missió de la revista Wealth ManagementReport és informar de temes legals d’actualitat que els puguin ser útils als lectors. Utilitzant breus textos de llenguatge senzill i dinàmic, interessants per a qualsevol tipus de persona.

Si no treballes el disseny gràfic en la teva empresa només consideres clients als qui ja et compren.

En la web poden trobar tota la informació referent al despatx de forma ràpida i senzilla. Alhora que poden contactar en qualsevol moment amb nosaltres, llegir i compartir articles d’interès.

A través del correu li posem al corrent de les ultimes modificacions en lleis, activitats fiscals i el necessari que deu saber sobre actualitat.

La credibilitat i confiança que aconsegueixi transmetre la imatge de l’empresa serà un avantatge per a adquirir nous clients i per a fidelizar als quals ja es tenen.

 

 

 

Ana Cervero
Disseny gràfic. marketing i desenvolupament de negoci.
Departament Customer Experience

Recent Posts

Leave a Comment

Contacte

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us contestarem, tan aviat com sigui possible.