In Customer Experience

Durant el mes de gener hem celebrat diversos seminaris interns per a definir la nostra visió, amb l’objectiu posat en el 2021, en el que hem denominat CIM Visió 2021, que pretén establir una planificació del nostre creixement i millora com a despatx en els pròxims anys.

Entenem que allò que conforma un despatx professional són els seus valors, allò que identifica el seu compromís a millorar la qualitat de vida dels seus clients, alhora que contribueix a fer una societat més justa.

Els valors que defineixen als nostres professionals són la transparència, l’honradesa, el compromís ètic, la independència, la proximitat i la proactividad, perquè conformen la nostra manera d’entendre la professió i procurem que ens acompanyin en el nostre quefer quotidià.

Hem conformat la nostra aposta de futur d’acord sobre la base de tres elements rectors:

  • El projecte: definir un projecte al servei dels nostres clients, perquè no ens limitem a prestar serveis, volem acompanyar als nostres clients en els seus projectes, la qual cosa ens exigeix una transversalitat i proximitat de la nostra activitat professional per a un assessorament integral i permanent.
  • Les persones: els projectes no tenen sentit sense les persones i els nostres clients són el centre de tota la nostra organització, alhora que els nostres professionals són l’ànima de la signatura, amb la finalitat de promoure serveis concebuts des de les persones per a les persones, apostant per la proximitat com a element clau de la nostra manera de fer.
  • La innovació: en CIM la innovació és fonamentalment una actitud, en el repte constant d’adaptar-se als canvis de paradigma que suposen sempre una oportunitat, perquè ens obliguen a pensar diferent per a continuar aportant valor als nostres clients.

Ens posem com a repte diari el concebre de manera diferent la nostra activitat, per a acompanyar els projectes dels nostres clients amb totes les garanties, adaptant-nos a un entorn cada vegada més disruptivo i fer realitat el principi de pensa diferent per a actuar diferent.
CIM driving projects

 

 

Itziar  Roig-Gironella
Customer Experience

Recent Posts

Leave a Comment

Contacte

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us contestarem, tan aviat com sigui possible.